Fina affischer till kök och vardagsrum

Är det dags att piffa upp hemmet lite inför sommaren? Det är alltid kul att få upp lite ny dekoration och göra sig av med det gamla för att lämna plats för det som komma skall. Nu när påsken är förbi råder det ingen tvekan om att sommaren står inför dörren.

Ett snabbt, billigt och enkelt sätt att skapa ny och fräsch känsla hemma är att köpa somriga affischer i härliga nyanser med intressanta motiv. På Artiks kan man enkelt shoppa posters online och de har utformat webbutiken så bra att det är ett rent nöje att navigera deras utbud. Med hjälp av smidiga kategorier för olika rum, teman och topplistor kan man enkelt hitta precis det man vill ha.

Inne på Bestsellers hittar vi världskartor i svartvitt, svartvita djurmotiv med lejon som gosar, en imponerande utsikt över New Yorks skyskrapor och häftiga grafiska affischer. Vilken stil har ni hemma? Välj mellan härliga blommor, fascinerande stadsbilder, stjärnfylld himmel, glada människor och vackra naturbilder. Vad har vi då i topplistan just nu? Du kan skapa din egen karta med Mapify vilket är jättepopulärt just nu. Välj ditt eget område, din stad, en stad du älskar eller en del av världen som har en speciell plats i ditt hjärta.

För att köpa posters till ett specifikt rum kan man klicka på Posters och välja ett Rum i listan: Badrum, Barnrum, Fritidshus, Hemmakontor, Kök, Matsal, Sovrum eller Vardagsrum. I sovrummet rekommenderas fin grafisk konst, som texter i stil med “Home is where the pants aren’t.” eller “Namastay in Bed.”