Att laga mat tillsammans med en grupp människor har både fördelar och nackdelar. En fördel är att det gör att du kan dela på arbetsbördan och att tiden används mycket effektivare. Du kan också fördela uppgifterna mellan de som är i gruppen så att alla bidrar på sitt eget sätt. Dessutom kan det vara mycket …
Continue reading “För- och nackdelar med att laga mat i grupp”
Om man älskar vin till maten och gärna vill lära sig mer om vilka druvor eller smaker som kommer att förhöja måltiden ytterligare så bör du fundera på att boka in dig på en vinprovning. Förutom att själva upplevelsen är mycket trevlig och är perfekt att uppleva tillsammans med dina vänner eller partner, så …
Mandelmjölk, cashewmjölk, hasselnötsmjölk och så vidare blir allt mer populärt. Inte bara för de som är laktosintoleranta, utan även folk som rent generellt vill göra nyttigare val. De lärde tvistar om huruvida komjölk är bra för oss människor eller ej och oavsett så är det alltid bra att variera kosten. För att göra mandelmjölk hemma …